Unghii False
Bucuresti

Telefon: 0730.622.443

Unghii False Cu Gel Bucuresti

Cauti un salon pentru unghii false in Bucuresti? Noi folosim doar produse profesionale pentru aplicarea unghiilor false cu gel. Preturile noastre nu au concurenta!

In randurile ce urmeaza, noi va vom prezenta avantajele aplicarii unghiilor false cu gel. In primul rand, unghiile false sunt mult mai rezistente fata de unghiile naturale. Daca unghiile naturale nu cresc suficient, se exfoliaza, se rup sau aveti obiceiul de a le roade, aceste unghii false cu gel reprezinta o alternativa foarte buna.

Doriti sa aveti un french perfect? Toate doamnele si domnisoarele viseaza sa aiba o manichiura french perfecta, un french clasic care va rezista foarte mult timp. Astfel, tu vei scapa de imperfectiunile unghiilor naturale si visul de a avea o manichiura superba, de astazi, a devenit realitate. Specialistii nostri, angajatii salonului de infrumusetare Luxury Salon Profesional, te asteapta!

Alt avantaj il reprezinta diversitatea de modele dintre care dumneavoastra puteti alege. Tehnicienii salonului nostru pot realiza absolut orice pictura, model, aplicatie sau piercing. Decorarea unghiilor false este o arta, asa ca noi am avut grija ca specialistii nostri sa cunoasca intotdeauna cele mai noi tehnici aparute in acest domeniu.

Va doriti unghii mai lungi? Foarte multe cliente ne-au prezentat aceasta problema, unghiile lor naturale nu cresc destul de mult. Aceste unghii false si protectia cu gel te ajuta sa le mentii atat la lungimea, cat si la forma dorita.

unghii false cu gel

De asemenea, daca ti se rupe o unghie, nu este absolut nicio problema! Cu ajutorul materialelor de ultima generatie folosite de noi, unghiuta ta poate fi refacuta intr-un timp foarte scurt, astfel incat nimeni nu o va deosebi de cea naturala.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale aplicatii unghiilor false cu gel este ca lacul de unghii rezista mai mult pe unghia falsa decat pe cea naturala. In plus, lacul de unghii prezinta un luciu perfect pe aceasta!

Daca inca nu te-am convins de aceste lucruri, noi te asteptam cu drag in salonul nostru de infrumusetare, Luxury Salon Profesional. Experienta noastra in acest domeniu ne-a ajutat extrem de mult si ne-a facut sa ne dam seama exact de necesitatile clientiilor nostri. De asemenea, noi va asiguram ca personalul nostru este calificat in acest domeniu si, in plus, noi am avut grija ca specialistii de la Luxury Salon Profesional sa invete si sa cunoasca intotdeauna noile tehnici si noile produse aparute pe piata!

Vrei unghii false cu gel? Alege profesionalismul! Alege Luxury Salon Profesional!